Să-mi fiu!

 

 

 

La mulți ani, mie – cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, cea mai primată dintre primate! Să-mi fie viața plină de frumos și de oameni asemenea mie, să mă bucur de mine în fiecare zi, să mă iubesc toată viața și să-mi rămân maimuța mea preferată!

Donald Roller Wilson (8)

Donald Roller Wilson

42 responses to “Să-mi fiu!

  1. jur: toată ziua m-am gândit că este ziua de naştere a cuiva, dar a cui?
    la mulţi ani blănoşimea ta! uite… de dragul tău am învăţat să cânt…

    Like

  2. Pe blana ta că fu aniversare?!
    Păi, la mai mare!
    la mai puține rude
    non-beligerante
    la mai multe fructe
    crocante
    la mai mult spațiu vital
    auto-guvernat
    auto-determinat
    la mai multă lecitină
    în tulpină
    să-ți ție senină
    inteligența blajină
    la muuuuuultă lumină
    constantă
    consonantă
    compilantă
    coabitantă
    ……

    (mai zii și tu…) 🙂

    Like

  3. ca si “wordwasfirst”, iata c-am “aterizat” doar azi la casuta-ti “frumoasa si rebela”… 😉 mai bine mai târziu decât neam de loc… 🙂 asa ca: happy belated b’day, Scorpio gal! 🙂 bon et heureux anniversaire! LMA cu sanatate, bucurii, realizari si satisfactii… oceane sau galaxii de inspiratie! 🙂 o zi insorita, cu cer azur ca o gradina, presarata cu flori multi-colore, veselie si afectiune… amicale gânduri, Mélanie

    Liked by 1 person

    • Mélanie, ma chère, cu câtă generozitate mă răsfeți! Voi purta toate urările și gândurile-ți bune ca pe niște haine noi și prețioase. O zi minunată îți doresc și eu!

      Like

      • multumesc, la fel… à propos de-al tau avatar, cre’ca ti-ar place muzica acestui grup pe care i-am aplaudat în concert aici vinerea-trecuta: 🙂


        P.S. “lucky gal” si “My name is Stain” sunt simpatice-foc… 🙂
        seara placuta si-o saptamâna dupa planu’ si placu’ tau…

        Like

        • Haioasă trupă, zburdalnice melodii (sau invers) :D; cred că te-ai distrat pe cinste la concert. Îmi place tare mult stilul tău de viață, e de-a dreptul molipsitor! Mă bucur că te-am aflat! Cu mulțumiri și reciprocitate, pășesc voioasă în săptămâna pe care mi-ai creionat-o așa de frumos!

          Like

  4. Aşadar, fiică a toamnei,îţi fu ziua, dar nu’i prea târziu să îţi fac şi eu o urare, să-ţidoresc câte şi mai câte dar mai cu seamă să îţi trăieşti viaţa ca şi cum ar fi a ta, nu a altcuiva, să rămâi veşnic seducătoare, ştiind atât de bine că seducţia stă în spirit, să-ţi fii, cu sete şi cu foame de tine, şi chiar şi la bătrâneţe, adică la tinereaţeafărăbătrâneţe să-ţi păstrezi frumuseţea răvăşitoare, ştii care ţi-e, e cea de unde ţi se trage puterea.

    Liked by 1 person

    • Primesc cu drag frumoasele-ți urări, Camelia. De altfel, vorbele-ți minunate și-au găsit deja locul de joacă perfect în mintea mea răsfățată, țanțoșe de nu-și mai încap în litere. Să ne rămânem mereu spirite ludice și frumoase!

      Like

    • Hihi, nimic nou, dear! Doar că m-a fugărit hâtra de viață cu responsabilități. Da’ nici eu nu m-am lăsat prinsă ușor, doar mă știi că mi-s iute de picior. Numa’ că de-atâta fugă am făcut pană la liană. 😀 Da’ nu-i bai, numa’ fulgi să nu fac, că m-ai cam spăriat cu ciorile tale! 😀

      Like

Leave a comment