Să-mi fiu!

 

 

 

La mulți ani, mie – cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, cea mai primată dintre primate! Să-mi fie viața plină de frumos și de oameni asemenea mie, să mă bucur de mine în fiecare zi, să mă iubesc toată viața și să-mi rămân maimuța mea preferată!

Donald Roller Wilson (8)

Donald Roller Wilson

42 responses to “Să-mi fiu!

 1. jur: toată ziua m-am gândit că este ziua de naştere a cuiva, dar a cui?
  la mulţi ani blănoşimea ta! uite… de dragul tău am învăţat să cânt…

  Like

 2. Pe blana ta că fu aniversare?!
  Păi, la mai mare!
  la mai puține rude
  non-beligerante
  la mai multe fructe
  crocante
  la mai mult spațiu vital
  auto-guvernat
  auto-determinat
  la mai multă lecitină
  în tulpină
  să-ți ție senină
  inteligența blajină
  la muuuuuultă lumină
  constantă
  consonantă
  compilantă
  coabitantă
  ……

  (mai zii și tu…) 🙂

  Like

 3. ca si “wordwasfirst”, iata c-am “aterizat” doar azi la casuta-ti “frumoasa si rebela”… 😉 mai bine mai târziu decât neam de loc… 🙂 asa ca: happy belated b’day, Scorpio gal! 🙂 bon et heureux anniversaire! LMA cu sanatate, bucurii, realizari si satisfactii… oceane sau galaxii de inspiratie! 🙂 o zi insorita, cu cer azur ca o gradina, presarata cu flori multi-colore, veselie si afectiune… amicale gânduri, Mélanie

  Liked by 1 person

  • Mélanie, ma chère, cu câtă generozitate mă răsfeți! Voi purta toate urările și gândurile-ți bune ca pe niște haine noi și prețioase. O zi minunată îți doresc și eu!

   Like

   • multumesc, la fel… à propos de-al tau avatar, cre’ca ti-ar place muzica acestui grup pe care i-am aplaudat în concert aici vinerea-trecuta: 🙂


    P.S. “lucky gal” si “My name is Stain” sunt simpatice-foc… 🙂
    seara placuta si-o saptamâna dupa planu’ si placu’ tau…

    Like

    • Haioasă trupă, zburdalnice melodii (sau invers) :D; cred că te-ai distrat pe cinste la concert. Îmi place tare mult stilul tău de viață, e de-a dreptul molipsitor! Mă bucur că te-am aflat! Cu mulțumiri și reciprocitate, pășesc voioasă în săptămâna pe care mi-ai creionat-o așa de frumos!

     Like

 4. Aşadar, fiică a toamnei,îţi fu ziua, dar nu’i prea târziu să îţi fac şi eu o urare, să-ţidoresc câte şi mai câte dar mai cu seamă să îţi trăieşti viaţa ca şi cum ar fi a ta, nu a altcuiva, să rămâi veşnic seducătoare, ştiind atât de bine că seducţia stă în spirit, să-ţi fii, cu sete şi cu foame de tine, şi chiar şi la bătrâneţe, adică la tinereaţeafărăbătrâneţe să-ţi păstrezi frumuseţea răvăşitoare, ştii care ţi-e, e cea de unde ţi se trage puterea.

  Liked by 1 person

  • Primesc cu drag frumoasele-ți urări, Camelia. De altfel, vorbele-ți minunate și-au găsit deja locul de joacă perfect în mintea mea răsfățată, țanțoșe de nu-și mai încap în litere. Să ne rămânem mereu spirite ludice și frumoase!

   Like

  • Hihi, nimic nou, dear! Doar că m-a fugărit hâtra de viață cu responsabilități. Da’ nici eu nu m-am lăsat prinsă ușor, doar mă știi că mi-s iute de picior. Numa’ că de-atâta fugă am făcut pană la liană. 😀 Da’ nu-i bai, numa’ fulgi să nu fac, că m-ai cam spăriat cu ciorile tale! 😀

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s