Prospect

 

 

 

 

Ce este acest blog

E un fel de creuzet în care îmi amestec cunoștințele, gândurile și impresiile și ți le împărtășesc dintr-o perspectivă mioapă. 

Ce conține

Unele dintre ingrediente sunt proaspete, abia culese din mintea mea. Altele sunt vechi, expirate sau împrumutate de la alții. Dacă voi reuși să le combin vor ieși rețete delicioase. Gustă și fii Tu juratul care decide dacă artele, umorul, ironia, cugetarea au loc în aceeași oală!  

Acțiune terapeutică

Este un panaceu ce vindecă, ameliorează și previne un spectru nelimitat de afecțiuni printre care: tristețea, plictiseala, curiozitatea, îmbătrânirea, răutatea, încrâncenarea, ignoranța. Deoarece nu s-au efectuat studii clinice pentru niciuna dintre acestea, felul în care acționează este necunoscut iar efectele sunt pur speculative.

Mod de administrare

Pe cale virtuală, simplu sau în combinație cu alte site-uri, bloguri, cărți și orice alte surse informaționale, în doza stabilită doar de tine. Se înghite și se digeră mai ușor cu  lichid. De preferat roșu. Alte variante în funcție de gust, vârstă, buget, sex: bere, țuică, palincă sau orice fluid cu efect similar. Nu uita totuși să citești cu măsură! 

Interacțiunea cu alte bloguri

Nu au fost semnalate efecte negative grave rezultate din aceste interacțiuni. În cazuri izolate, subiecții au reclamat  îndoctrinarea sau intoxicarea cu informații false și manipulatoare. S-a dovedit însă că respectivii reclamau orice, erau reclamagii de profesie.

Sarcina și alăptarea

Dacă în timpul cititului observi instalarea sarcinii, întrerupe imediat. Sarcina și pe viitor, sexul. În niciun caz, cititul. Niște cercetători din Marea Britanie au descoperit și demonstrat fără echivoc că sexul are efecte adverse. Iar sarcina este cel mai grav dintre acestea. Prin opoziție, în niciun studiu efectuat până acum, nu s-a stabilit o legătură clară între citit și instalarea sarcinii. O explicație ar putea fi și aceea că cei mai mulți dintre subiecții participanți la studiu citeau pe cale orală. În perioada de alăptare cititul nu are restricții sau contraindicații. Asta câtă vreme îi dai sugarului și lapte. Simpla lectură nu-i va ține de foame.

Efecte adverse

Dacă observi că apar cele mai mici semne de iritare, somnolență, greață, plictiseală de moarte, părăsește imediat pagina! Mergi la cel mai apropiat blog carantină și ia-ți o porție zdravănă din lectura obișnuită! Dacă vei continua cititul și după observarea acestor efecte, o faci pe proprie răspundere! Nu uita că expunerea repetată la informații inadecvate îți poate provoca suferință!

Atenționări și precauții

Acest blog poate fi citit fără avizul unui specialist. Poți citi de capul tău sau aplecând urechea la sfatul rudelor, prietenilor, cunoscuților. Dar când te-au sfătuit aceștia de bine? Și când ai ținut tu cont de sfaturile și recomandările lor?

Acest blog a fost scris pentru tine și nu ar trebui să-l dai altor persoane. Le poate face rău chiar dacă au aceleași simptome cu ale tale. Dar poate tocmai de aceea ar trebui să le dai. De ce să suferi singur?

Dacă ai uitat să citești la timp, nu lua o doză dublă pentru a compensa. Ia doza următoare la momentul obișnuit.

Se poate consuma chiar și după expirarea datei de publicare.

Acest blog este un supliment și nu ține loc de un regim intelectual variat. Doar consumul de cultură pură, duce la un stil de viață sănătos și echilibrat!

 

Producător

ReBelleArte

Deținătorul licenței de punere pe piață

WordPress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s